
■ 
17 November 2005 

Mr Sung-Eun Lee 
President 
Koviss Sports Co Ltd 
#146-3 Oryu Dong 
Guro Gu 
Seoul 
Korea 

Dear Mr Lee 

DECISION REFERENCE NUMBER: ESl00S-625 

PRODUCT NAME: "VS TEE" 

The R&A 
StAndrews, Fife 
Scotland KY 16 9JD 

Tel: •44 (0) 1334 460000 
Fax: -t-4'4 (0) 1334 460003 

www.r2nda.org 
www.opengolf.com 

1 refer to our letter dated I November 2005 and the submission of the above for a ruling. 

This matter has been under consideration and I have bccn asked to advise you that the WTiple, as 
submitted, has been examined and it has been determined that the use of this tee during the course of a 
stipulated round would not be contrary to Rule 1 1-1 (T eeing). 

In any advertlsements of this tee you may state that The R&A has ruled that it dQeS confonn to the Rules 
of Golf. However, there must be no other reference to The R&A and use of such statements as "R&A 
Approved" or "R&A Tested" is prohibited. 

We are retaining the sample for reference purposes. 

Yours sincerely 

~ 
DAVID RICKMAN 
Director of Rules & Equipment Standards 


